• „Not all who wander are lost” - J.R.R. Tolkien

Lansare „Fabulafia” #5

Lansare „Fabulafia” #5

Dragi copii și dragi părinți,

Vă invităm să vă petreceți prima zi din vacanța de toamnă alături de noi. Vă așteptăm în mansarda copiilor de la Carturesti Verona sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 11.00 pentru întâlniri cu autorii, sesiuni de autografe și, desigur, ateliere creative pentru copii.

La un an de la apariție, Fabulafia vă propune un număr dedicat curajului, vitejilor și vitezelor, încercărilor și aventurilor. 
Cum s-ar putea „confecționa” timp liber? Cum ar fi să lupți seară de seară cu „un monstru de neimaginat”? De ce e nevoie ca să iasă o prăjitură gustoasă? Și unde credeți că dispar șosetele atunci când dispar? Aflați răspunsurile la aceste întrebări împreună cu eroii noștri Luca și Lili, „cavalerul” și „scutierul”, bolul și ingredientele, Șosețel și Șosețica. 
Nu lipsesc nici aventura Dafinei, nici întâmplările celor două Puncte, nici poveștile bătrânului Carl, nici jocurile motanului Popesco, nici povestea în limba engleză.
Iar pe cititorii fideli care nu vor să piardă niciun număr al revistei îi anunțăm că din această toamnă se pot abona la Fabulafia. În plus, cei care își fac un abonament până la sfârșitul anului primesc o revistă-cadou, pe care o pot dărui unui prieten drag.

Adresa