• „Mirarea care generează filozofia este că tu nu ești tu, că există în noi înșine ceva mai adânc decât noi înșine” - Constantin Noica

Lansare „Destinul lupului singuratic”, de Adrian Christescu

Lansare „Destinul lupului singuratic”, de Adrian Christescu

Miercuri, 11 noiembrie 2015, ora 18:00, în cadrul librăriei Cărturești-Verona din București, va avea loc lansarea volumului Destinul lupului singuratic, de Adrian Christescu. Alături de autor, la eveniment va participa scriitorul Varujan Vosganian, membru al Uniunii Scriitorilor din România.

Acţiune palpitantă, suspense, momente dramatice, situaţii-limită, trădare, dragoste şi camaraderie, meandrele ascunse ale gravei crize financiare mondiale, declanşată în 2008, şi măsurile drastice hotărâte, la cel mai înalt nivel, de marile puteri pentru eliminarea vinovaţilor. Totul alcătuieşte un captivant puzzle, care se întregeşte fie în decorul unor capitale europene, Paris, Londra, Bruxelles, Bucureşti sau Budapesta, fie în peisajul exotic al vreunui paradis fiscal din Caraibe. Iar pe fundalul evenimentelor economice, sociale şi politice, derulate într-un larg interval de timp, se proiectează personalitatea seducatoare a celui care devine un factor determinant în executatea deciziilor dure, menite să restabilească normalitatea.

Virgil nu este un super erou şi nici un asasin plătit. El este, pur şi simplu, un bărbat puternic, înzestrat cu o structura fizică de fier şi cu un mental deplin echilibrat, un soldat perfect antrenat în misiunile din teatrele de război apărute în Europa la sfârşitul secolului trecut. Un maestru al supravieţuirii în condiţii cumplite, un luptător implacabil pentru apărarea, cu orice preţ, a principiilor care ar trebui să ne călăuzească oricând, oriunde.

Adrian Christescu s a născut în 1968 în Târgu Mureș. A absolvit Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” (1986), a urmat cursurile Facultății de Hidrotehnică din Iași (1988 1993) și pe cele ale Facultății de Drept din cadrul Universității „Mihail Kogălniceanu” (2004 2008). Din 1992, a lucrat în vânzări pentru diverse societăți comerciale, iar în prezent este managerul propriilor sale companii. A colaborat în calitate de editorialist la Ziua de Iași (2006 2007), după care și a continuat activitatea publicistică pe blogul personal. Volumul său Trofeul (povestiri, 2011) a primit premiul pentru debut în proză la Salonul Internațional de Carte din Iași.
Lansarea va avea loc miercuri, 11 noiembrie 2015, ora 18:00, în cadrul librăriei Cărturești-Verona din București, cu participarea lui Adrian Christescu, autorul volumului, și a scriitorului Varujan Vosganian.
Cartea este disponibilă în librării și pe site-ul Adenium.

Adresa