• „Cine gândește puțin, se înșală mult” - Leonardo da Vinci

Lansare de carte „Vezi și tu ce văd eu?”

Lansare de carte „Vezi și tu ce văd eu?”

Editura Frontiera invită cititorii la lansarea cărții Vezi și tu ce văd eu? Roxy&Kids Art. Carte creativă pentru copii, părinți și profesori, proiect editorial co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Cartea este o apariție specială: un obiect de artă interactiv, care face plăcere în egală măsură copiilor și adulților. Cititorul (mic sau mare) poate continua desenele oferite ca exemplu în carte, folosind foile de calc și creionul prins în interior. Părinții pot porni de la textele inserate la fiecare ilustrație pentru a începe o discuție nonconformistă cu copilul. Sau o poveste care nu s-a mai spus niciodată :)

Roxana Ené, autoarea cărții, a început să lucreze din anul 2007 la conceptul unic ROXY&KIDS ART©, un stil inovativ de artă colaborativă cu și pentru copii, bazat pe metamorfoză și sinestezie și având efect terapeutic. Proiectul se desfășoară în creșe, grădinițe, școli și ONG-uri/fundații pentru ajutorarea copiilor din Germania și România și câștigă anual diverse premii de artă. Una dintre lucrările prezentate în carte („Queen Kira”), realizată de Roxana și Alexander Ené împreună cu Tomi, un băiețel autist de 7 ani, a intrat în Colecția Regală Britanică în 2013.

Vă așteptăm să ne cunoaștem și să ne bucurăm împreună!

Adresa