• „Ce mare mângâiere să ai cui arăta câte ceva care e de văzut! Și pe urmă să taci” - Virginia Woolf

Lansare de carte și audiobook „Poți fi fericit orice s-ar întâmpla”, de Richard Carlson

Lansare de carte și audiobook „Poți fi fericit orice s-ar întâmpla”, de Richard Carlson

Joi, 4 iunie, de la ora 18.00, la Librăria Mihai Eminescu, va avea loc lansarea volumului Poți fi fericit orice s-ar întâmpla: Cinci principii pentru a-ți păstra perspectiva asupra vieții, de Richard Carlson, apărut la Editura Act și Politon. Volumul va fi lansat atât în format tipărit, cât și audiobook.

Invitați speciali: Cătălin Chirilă (jurnalist, Adevărul) și Leonard Ancuța (scriitor).

Poți fi fericit orice s-ar întâmpla este prima variantă în limba română a best-sellerului „You can be happy no matter what” a doctorului și expertului american Richard Carlson, și reprezintă un îndreptar prin care autorul îi motivează pe cititori să facă abstracție de feluritele situații de viață și de a fi fericiți în orice moment.

Cartea a fost tradusă de Mona Apa, în timp ce varianta audiobook, realizată în mod profesional în studioul ACT și Politon, vă este prezentată în lectura actorului Ionuț Grama.

Richard Carlson este unul dintre principalii experți americani în domeniul fericirii și al reducerii stresului şi în acest volum identifică o problemă de fond a spiritului uman şi încearcă să ofere o soluție ce se dovedește a fi pe cât de simplă, pe atât de eficientă.

Adresa