• „Toți bărbații fac greșeli, doar că cei însurați află mai repede că le-au făcut” - Red Skelton

Lansare de carte, „Portretul lui Dorian Gray”, de Oscar Wilde

Lansare de carte, „Portretul lui Dorian Gray”, de Oscar Wilde

Miercuri, 21 ianuarie, de la ora 19.00 Librăria Humanitas de la Cişmigiu va fi gazda unei seri dedicate ediţiei de colecţie a romanului Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde, apărut la Humanitas Fiction într-o nouă traducere semnată de Antoaneta Ralian.

Invitaţii serii vor fi Antoaneta Ralian, marea doamnă a traducerilor din literatura engleză, Răzvan Mazilu, celebrul balerin, coregraf, regizor şi actor, protagonistul spectacolului Portretul lui Dorian Gray pus în scenă la Teatrul Odeon, Mihaela Irimia, doctor in filologie, profesor la Catedra de limba și literatura engleză și director de studii al Centrului de Studii Culturale Britanice, criticii literari şi scriitorii Andreea Răsuceanu şi Marius Chivu, şi Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.

„Bineînţeles, o mare operă de artă ridică în mod inevitabil pe cât de multe întrebări, pe atât de multe răspunsuri. De aceea Portretul lui Dorian Gray rămâne o operă clasică, o carte la care se întorc generaţii după generaţii.” (Washington Post)

Adresa