• „Femeilor le plac bărbații tăcuți. Li se pare că le ascultă” - Marcel Achard

Lansare de carte „Ploaia Curcubeu”

Lansare de carte „Ploaia Curcubeu”

Toamna asta e cu totul specială. Avem parte de PLOAIA CURCUBEU un fenomen unic apărut la Editura Pandora M. Puteţi să îl admiraţi şi voi sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 12, la Librăria Humanitas Cişmigiu. 

Abia așteptăm să vă facem cunoștință cu Rița – bondăriţă glumeaţă și Carla – libelula zănatică, dar şi cu autoarea acestei cărți pentru școlari mici, Andreea Iatagan. Îl veţi întâlni şi pe ilustratorul care a dat culoare poveștii – Ionuț Robet Olaru. Alături de ei vor fi Nadia Tătaru,director și fondator Radio ItsyBitsy și Magdalena Mărculescu, director editorial Pandora M.

Copiii îşi vor putea realiza propria carte colorată cu personajele preferate din PLOAIA CURCUBEU. Ca să prindă putere, prietenii noştri de la DANONINO şi SLOOP au pregătit pentru ei gustări și sucuri sănătoase.

PLOAIA CURCUBEU este o poveste despre puterea copiilor de a schimba lumea prin inocență, imaginație și zâmbet. O pildă care îți spune că e ok să fii diferit și că fiecare dintre noi are undeva un prieten-curcubeu.

„PLOAIA CURCUBEU este o carte ca o îmbrățișare blândă și plină de iubire, o carte de citit, privit și visat, într-o îmbrățișare părinte-copil. Copiii au sufletul curat și văd în jurul lor lumina. Încurajați-i să se exprime și să creadă în visurile lor, copiii chiar ne pot colora viața. Noi, adulții, trebuie doar să fim atenți la ei și să ne dăm voie să vedem ceea ce ei ne arată…“ - Nadia Tătaru, director și fondator Radio ItsyBitsy

Andreea Iatagan e mama Sofiei, e jurnalist și inventator de povești. Scrie pe site-ul ei, educatiecudragoste.ro, despre temeri, greutăți, dar mai ales despre minunile vieții de părinte.

„Bucurați-vă, fiți curioși și explorați cu creionul în mână lumea din jurul vostru. Veți descoperi lucruri grozave, în cele mai mici gâze sau flori pe care le veți întâlni. Așa am făcut și eu și astfel au apărut ilustrațiile la această carte. Orice se află în jurul vostru este un început de poveste.“ Ionuț Robert Olaru


Editura Pandora M, înființată în anul 1995, se concentrează pe selecția celor mai interesanți autori și comunicarea titlurilor lor. Prin efortul ei de a impune literatura de calitate, Pandora M susține și îmbogățește oferta culturală românească. PanDA, deși este cea mai nouă dintre colecțiile Pandora M, se bucură deja de confirmarea micilor cititori, care s-au îndrăgostit de primele volume din seriile Oli, Elmer, Mog, Max și Pom Pom, de Arthur cel supărăcios, de Millie cea cochetă și de simpaticul Brotac. Selecția PanDA este diferită de celelalte colecții de pe piața editorială românească prin aceea că fiecare titlu este combinația ideală de text și ilustrație, și pentru că avem grijă să descoperim cei mai talentați ilustratori și cele mai frumoase texte.

Adresa