• „Cu fiecare pagubă înveți ceva în plus” - proverb persan

Lansare de carte: „Necunoscuta din Berlinul de Est”, de Immanuel Mifsud

Lansare de carte: „Necunoscuta din Berlinul de Est”, de Immanuel Mifsud

Vă invităm cu drag joi, 28 februarie, ora 19:00, la demisol Cărturești Verona, să povestim despre cel mai recent volum din colecția de literatură #Babel, Necunoscuta din Berlinul de Vest, de Immanuel MIFSUD. 

Vorbesc despre carte:  Eli Bădică (jurnalist cultural, scrie pentru Bookaholic, Suplimentul de cultură și face recomandări de lectură pe cărturești.ro) și Oana Valeria Radu (cititoare de serie lungă, scrie la Serial Readers și o găsiți pe Instagram: https://www.instagram.com/oanavaleria/)

Este 28 martie 1980.

Un bărbat și o femeie fac cunoștință în Alexanderplatz și petrec o noapte împreună. Pe el îl cheamă Erik Xerri și este un actor cunoscut din Malta. Pe ea o cheamă Jutta Heim și e o chelneriță anonimă din Berlin. El face o obsesie pentru ea, iar ea dispare, înghițită de orașul neprietenos, de vremurile cenușii, de destinul imprevizibil și de imaginația îndrăgostitului.

Vreme de treizeci de ani, Erik Xerri îi trimite scrisori. La un moment dat, în speranța că o va regăsi, se întoarce într-o vizită în capitala Germaniei.

Adresa