• „Cine gândește puțin, se înșală mult” - Leonardo da Vinci

Lansare de carte: „Cum să le spun...” Metoda Process Communication

Lansare de carte: „Cum să le spun...” Metoda Process Communication

Editura Trei vă invită luni, 30 martie, în Librăria Cărturești-Verona (București) la evenimentul de lansare a cărții Cum să le spun... Process Communication. Începând cu orele 18.30, va așteptăm la o discuție despre unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru comunicare interpersonală și motivare, metodă folosită încăpând cu 1978 de NASA și adoptată ulterior de mari branduri din lumea afacerilor, dar și de politicieni americani, precum Hillary Clinton. 
  
Despre avantajele metodei Process Communication în afaceri și relații publice vor vorbi, din experiență proprie, trei profesioniști ai comunicării corporative: 
  
 - Ciprian Moga, managing partner la iQuest Consulting și trainer Process Communication, 
 - Crenguța Roșu, co-managing partner la DC Communication, 
 - Odeta Login, Government Relations, Regulatory & Medical Director la compania Terapia. 
  
Metoda Process Communication a fost dezvoltată de celebrul psiholog și consilier de comunicare Taibi Kahler și are la bază 20 de ani de cercetare științifică a mecanismelor comportamentale umane. Gérard Collignon, psiholog și psihoterapeut francez, prieten și colaborator apropiat al lui Kahler, a introdus și dezvoltat metoda în Europa. Cartea sa Cum să le spun... este prima lucrare din România care înfățișează acest instrument de comunicare organizațională. 

Cum să le spun... nu este exclusiv o carte de consultanță și PR. Volumul extinde conceptele Process Communication înspre viața cotidiană, fiind de un real folos pentru oricine dorește să-și îmbunătățească interacțiunile de la serviciu sau din familie. 

Adresa