• „To speak about everything, to say everything, is the act of a silent man” - Anonim

Lansare de carte - „Un gentleman la Moscova”, de Amor Towles

Lansare de carte - „Un gentleman la Moscova”, de Amor Towles

Vă invităm la evenimentul de lansare a romanului Un gentleman la Moscova, de Amor Towles, apărut la Editura NEMIRA, colecția Babel. 

Evenimentul va avea loc pe 27 noiembrie, de la ora 19:00, alături de Ana-Maria Onisei, Radu Paraschivescu, Bogdan Budeș, Rareș Florin Stoica și Dana Ionescu, redactor șef la editura Nemira.

Este anul 1922. Contele Rostov nu se căiește că e aristocrat și un tribunal bolșevic îl condamnă la arest la domiciliu. Pentru bonomul erudit care nu a lucrat niciodată, celebrul hotel Metropol de la Moscova devine și domiciliu, și loc de muncă. Și viața lui trece strivită de decenii crude și tulburi din viața Rusiei, iar cititorul îl însoțește pe contele șarmant în lumea veche și în lumea nouă, unde nimic nu mai e la fel. Roman al unui sfârșit dureros și al unui început inevitabil, Un gentleman la Moscova este povestea cuceritoare a unui învins care, paradoxal, învinge dezumanizarea fără să iasă dintr-un hotel.

„Ce minune că într-o vreme ca a noastră romanul acesta așa de fin construit se desfășoară cu eleganța din lumea veche!” (The Washington Post)

În curând într-un serial cu Kenneth Branagh în rolul principal.

Adresa