• „Cine fuge de suferință, matematic ratează fericirea” - Alexandru Paleologu

Lansare de carte - „Pachinko”, De Min Jin LEE

Lansare de carte - „Pachinko”, De Min Jin LEE

Vă așteptăm cu drag la lansarea romanului Pachinko, de Min Jin LEE, vineri, 7 iunie, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Vor vorbi despre carte Ana Maria Onisei, Iuliana Alexa și Bogdan Tănase. 

Finalist al National Book Award, finalist al Dayton Literary Peace Prize, bestseller New York Times, USA Today, Wall Street Journal și Washington Post, recomandat de Barack Obama – romanul Pachinko, de Min Jin Lee, a apărut la editura Nemira, în colecția Babel. 

Patru generatii de imigranți coreeni înfruntă destinul în Japonia secolului XX.

Povestea începe cu Sunja, care își dezonorează familia săracă din cauza unei sarcini neașteptate. Părăsită de iubit, tânăra e salvată de bărbatul care o ia de soție și o duce în Japonia.

Iată punctul de plecare al romanului Pachinko, o saga emoționantă a unei familii excepționale, exilate și prinse în malaxorul indiferent al istoriei. Și, de asemenea, al unei reflecții despre descoperirea propriei identități, despre puterea rădăcinilor adânci și despre forța credinței și a familiei.

„O poveste frumos făurită despre dragoste, pierdere, hotărâre, noroc și perseverență.” Library Journal

„O meditație impresionantă despre ce sacrifică imigranții pentru a-și construi un cămin. Cartea aceasta confirmă locul lui Min Jin Lee printre cei mai buni romancieri ai noștri.” Junot Díaz

Adresa