• „Tigrul se îmblânzește cu mângăieri, nu cu bățul” - proverb persan

Lansare „Cel mai frumos loc din lume este chiar aici”, de Care Santos

Lansare „Cel mai frumos loc din lume este chiar aici”, de Care Santos

Scriitoarea catalană Care Santos, autoarea bestsellerului Poftă de ciocolată, revine la Bucureşti pentru a prezenta publicului român romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mică bijuterie literară scrisă împreună cu Francesc Miralles, în curs de apariţie în colecţia „Raftul Denisei” la Editura Humanitas Fiction, în traducerea Corneliei Rădulescu. 

Lansarea va avea loc luni, 6 martie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld, Regina Elisabeta nr.38). Alături de Care Santos, vor vorbi Tania Radu, Marina Constantinescu şi Simona Kessler. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe şi de o degustare de ciocolată.

„Un duo creativ de scriitori semnează acest delicat roman. Pe de o parte, Care Santos, cunoscută prozatoare cu o spectaculoasă ascensiune, pe de alta, Francesc Miralles, un nume de referință pentru literatura motivațională și autor a numeroase bestselleruri internaționale.“ Que leer

Cel mai frumos loc din lume este chiar aici este o carte recomandată de Bookhub.ro şi de Digi FM. Eveniment realizat în parteneriat cu Instituto Cervantes de Bucarest şi ciocolateria Chocofashion.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Adresa