• „Dar cel mai de admirat e tot omul care, în mod negrăbit și fără să se apuce să muncească ostentativ, contemplă și vede” - Alexandru Paleologu

Lansare „Carte de identitate”, de Sanda Nicola

Lansare „Carte de identitate”, de Sanda Nicola

Vă invităm cu drag la Seneca Anticafe, unde va avea loc lansarea cărții semnate de Sanda Nicola: Carte de identitate. Alături de Sanda, va participa la eveniment scriitorul Radu Paraschivescu.

În Carte de identitate, Sanda Nicola vorbește cu sinceritate despre complexe și drame personale, precum atacurile de panică și infertilitatea, mărturii care se suprapun cu corespondențe de presă de la evenimente cu relevanță internațională: moartea Papei Ioan Paul al II-lea, Vladimir Putin la București, alegerea ca președinte al SUA a lui Barack Obama, #Colectiv, atacurile teroriste din Paris din noiembrie 2015, referendumul pentru ieșirea Marii Britanii din UE.

Cartea este o pledoarie pentru necesitatea de a ne înțelege și depăși rănile trecutului, personale și naționale, ca o condiție obligatorie pentru atingerea potențialului individual și comunitar.

Răscolitoare și imposibil de lăsat din mână până la sfârșit, Carte de identitate este o colecție de trăiri și experiențe în care mulți dintre cititori se vor regăsi. 

Cartea va putea fi achiziționată la fața locului. Evenimentul include și o sesiune de autografe. 

Vă așteptăm cu drag!

Adresa