• „Sans élégance du coeur il n’y a pas d’ élégance” - Yves Saint-Laurent

Lansare Boualem Sansal, „Satul neamțului”

Lansare Boualem Sansal, „Satul neamțului”

Editura Humanitas Fiction vă invită miercuri, 30 ianuarie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului Satul neamțului sau Jurnalul Fraților Schiller, de Boualem Sansal, tradus în limba română de Bogdan Ghiu, recent apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu.

Publicat înainte de capodopera 2084. Sfârșitul lumii (Humanitas Fiction, 2016) și înainte de valul de atentate teroriste care a zguduit Franța și Occidentul, romanul multipremiat Satul neamțului sau Jurnalul fraților Schiller, de Boualem Sansal leagă într-un ritm halucinant, prin jurnalele alternate ale lui Rachel și Malrich Schiller, două epoci istorice și două regimuri politice: nazismul și islamismul fundamentalist, proiectându-le, ca avertisment, în viitor.

Vor prezenta cartea Mihaela Dedeoglu, jurnalist cultural, Adina Dinitoiu, critic literar și Bogdan Ghiu, traducătorul romanului. Moderatorul întâlnirii va fi Radu Paraschivescu, scriitor și senior-editor al Editurii Humanitas.
Romanul Satul neamțului sau Jurnalul Fraților Schiller, de Boualem Sansal, este recomandat de RFI Romania și de Literomania.

Accesul la eveniment este gratuit, în baza unei rezervări prin eventbook.

Adresa