• „Winners are simply willing to do what losers won't” - („Million Dollar Baby”)

Lansare Alain de Botton, „Ce se întâmplă în iubire”

Lansare Alain de Botton, „Ce se întâmplă în iubire”

Editura Humanitas Fiction vă aşteaptă miercuri, 15 februarie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la lansarea cărţii Ce se întâmplă în iubire, un nou bestseller al celebrului scriitor britanic Alain de Botton, publicat în colecţia Raftul Denisei. 

Dan C. Mihăilescu, Radu Paraschivescu şi Denisa Comănescu ne vor vorbi cu umor, înţelepciune şi sensibilitate despre întâlnirea dintre iluziile pe care ni le ţesem în dragoste şi foarfeca realităţii iar actorii Ioana-Maria Repciuc şi Gabriel Zaharia ne vor citi câteva fragmente din roman.

Autorul bestsellerurilor Eseuri de îndrăgostit şi Sex, shopping şi un roman ne seduce din nou: Ce se întâmplă în iubire imaginează cu umor, înţelepciune şi sensibilitate, cursa cu obstacole a unei relaţii de lungă durată. Se poate trăi în cuplu aşa cum spune povestea: „fericiţi până la adânci batrâneţi”? Ştim ce dubii au pesimiştii, ştim şi ce euforie candidă îi animă pe optimişti. La mijloc, aşa cum îi stă bine adevărului, se găseşte punctul de vedere al unui scriitor versat în arta de a diseca romantismul, anxietatea şi succesul. Ce se întâmplă în iubire este o poveste incitantă despre întâlnirea dintre iluziile pe care ni le ţesem şi foarfeca realităţii.

Ce se întâmplă în iubire, o carte recomandată de RADIO GUERRILLA şi Hyperliteratura.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face în baza unei rezervări prealabile pe Eventbook.

Adresa