• „Nu posedăm cu adevărat decât ceea ce putem aștepta” - Anna de Noailles

Kilipirim, ediția de primăvară

Kilipirim, ediția de primăvară

Ediția de primăvară a Târgului de carte cu discount Kilipirim 2015, va avea loc între 25-29 martie, între orele 10.00-20.00, la Galeria Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18). Intrarea este liberă. 

KILIPIRIM reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Aramis, Minerva, Vivaldi, Prut, Philobia sau Herald sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul KILIPIRIM.

Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri, care ajung și până la 90%. Ceaiurile sau agendele la prețuri preferențiale completează oferta ediției din această primăvară a târgului de carte Kilipirim.

„Kilipirim-ul de primăvară va fi, şi anul acesta, mai mult decât darnic cu publicul său: cele mai importante edituri şi-au anunţat participarea, cu o ofertă de peste 10.000 de titluri. La fel ca în anii trecuți, la spaţiul de evenimente, publicul va putea să se întâlnească cu câţiva dintre cei mai populari autori ai momentului sau va putea să participe la dezbateri pe teme culturale. Sâmbătă, un atelier de povești și ilustrație îi aşteaptă la Kilipirim, deopotrivă pe copii şi părinţi. La etaj, ca întotdeauna, va avea loc Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare «A Noua Dimensiune», cu ofertele şi evenimentele sale tematice. Profitaţi de primele zile cu soare şi ieşiţi la o plimbare prin târgul nostru, cea mai puțin costisitoare promenadă!” (Louisa Udrescu, organizator)

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în 2005 şi ajuns la cel de al X-lea an de existenţă, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală. Nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul timpului, peste 350.000 de vizitatori.

Puteți urmări noutățile și promoțiile de la târg și pe pagina de Facebook Kilipirim - Târg de carte cu discount.

Adresa