• „Omul înțelept nu pune la încercare nici femeia, nici paharul” - proverb persan

Kilipirim 2014

Kilipirim 2014

Ediția din această toamnă a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount, plănuită să aibă loc în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, se va desfășura într-un nou spațiu, anume la etajul 2 al Magazinului Unirea (Aripa Călărași), zilnic, între orele 10.00-22.00.

Noul spațiu, extrem de central, oferă avantajul de a fi situat chiar la gura de ieșire de la una dintre cele mai importante stații de metrou din capitală, UNIRII, stația unde se întretaie cele două importante magistrale, M1 și M2.

Ca și la edițiile anterioare, cele mai importante edituri au confirmat participarea la eveniment: timp de 5 zile, editorii își vor aștepta cititorii la standuri, cu reduceri substanțiale de prețuri, de până la 90%.

Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Româneasca, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul Kilipirim. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preturi, de până la 90%.

Câteva edituri și-au făcut deja publice ofertele de reduceri:

Curtea Veche Publishing a pregătit anul acesta la Kilipirim 550 de titluri la prețuri speciale, peste jumătate dintre acestea având prețuri cu 60-80% mai mici decât în librării. Editura și-a propus să ofere multe surprize, așa că multe dintre cărți vor putea fi achiziționate cu un preț chiar sub 10 lei. Ca de fiecare dată, cititorii de Curtea Veche sunt așteptați cu drag la standul editurii cu cele mai bune prețuri ale anului la cele mai apreciate volume de literatură contemporană, dezvoltare personală și profesională, volume de istorie și sociologie, cărți de nutriție și gastronomie, cărți pentru copii și multe altele. Câteva dintre titlurile de care se vor bucura vizitatorii standului Curtea Veche Publishing sunt Acasă la Jamie de Jamie Oliver (de la 88 la 25 lei), Totemul lupului de Jiang Rong (de la 45 la 12 lei), Comunicarea cu oamenii dificili (de la 24 la 8 lei), Biblia sănătății femeii (reducere de la 53 la 20 lei).

Editura House of Guides va fi prezentă la Kilipirim, ediția din această toamnă (29 oct - 2 nov) cu o ofertă de peste 120 de titluri. Reducerile încep de la 20% și merg până la 70%.

Când ați cumpărat ultima dată, cu doar 5 lei, o carte publicată de Editura Humanitas? Vă așteptăm la standul editurii din cadrul Kilipirim; veți găsi o ofertă impresionată, de câteva sute de titluri + cunoscuta ofertă de cărți la „prețuri rotunde”, de 5, 10, și 15 lei. De asemenea, peste 50 de titluri au preţul cu 40% redus.

Editura TREI vine la ediţia din această toamnă a Kilipirim cu o ofertă generoasă, de peste 300 titluri. Reducerile practicate sunt de 30%; în plus, la standul Editurii Trei, cititorii vor putea descoperi o ofertă generoasă de titluri la preţul special de 10 lei.

Anul acesta, Editura Herald e prezentă cu peste 240 de titluri la cea mai rentabilă sesiune de shopping de toamnă. La Kilipirim, cărțile Herald sunt disponibile la cel mai avantajos preț: cu reduceri între 35 și 65%. De la Dao De Jing, cel mai cunoscut text clasic daoist, reeditat și îmbunătățit, până la Vâltoarea minții, cea mai recentă carte a renumitului Dr. Daniel Siegel publicată în limba română, dedicată minții adolescentului, și chiar până la Kabat Zinn cu al său titlu Mindfulness zi de zi, toate aceste noutăți editoriale sunt disponibile la ediția de toamnă a târgului.

Printre numeroasele recomandări kilipir din acest an se numără: Doctrina Kabbalei, la numai 10 ron, Kafka, Nietzsche și Oscar Wilde - cele 3 titluri din colecția Colibri se găsesc la doar 14.5 ron, iar Cosmos de Carl Sagan, la doar 34 ron.

Editura Litera vine la ediţia din această toamnă a Kilipirim cu o ofertă generoasă, de peste 450 titluri: cărţi pentru copii, albume de artă, dicţionare, enciclopedii. Reducerile ajung până la 40%.

La standul Editurii ARAMIS, cititorii vor găsi aproximativ 250 de titluri. Reducerile încep de la 25% şi ajung până la 70%. 
În lista ofertelor speciale, amintim:
• carte la 1 leu (10 titluri la această ofertă)
• carte la 2 lei ( 7 titluri la această ofertă)
• carte la 3 lei (20 de titluri la această ofertă)
• carte la 5 lei (30 de titluri la această ofertă)
• caiete de Abecedar la doar 3 lei caietul
• cele mai noi povești clasice pentru copii la o calitate grafică de excepție la doar 6 lei 

La ediţia din această toamnă a Kilipirim, Editura Prut le propune cititorilor aproximativ 200 de titluri. Reducerile încep de la 30% şi merg până la 50-60% pentru lichidările de stocuri.

Editura Nemira va participa la ediţia din acest an a Kilipirim cu peste 400 de titluri şi următoarele oferte:
• 35 % reducere generală
• pachete cadou cu -40 %,
• cărti cu reduceri de până la 50 %, cărţi kilipir la 10 lei

La standul editurilor Polirom şi Cartea Românească din cadrul Kilipirim, veți regăsi în jur de 700 de titluri, cele mai multe dintre volume având un discount de 30%. Oferta editurilor Polirom şi Cartea Românească e completată de o serie impresionantă de titluri (peste 300) la preţul special de 9,99 lei.

 

Kilipirim – ediția de toamnă 2014 mai propune, în special pe perioada weekedului, și o serie de evenimente simpatice.

„Prima noutate legată de această nouă ediţie a Kilipirim este noul loc de desfăşurare: Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi. Sperăm ca în felul acesta să ne deschidem şi mai mult către publicul cititor şi să câştigăm şi mai mulţi vizitatori. Editurile au reacţionat cu promptitudine la invitaţia noastră de a se înscrie, vor sosi cu oferte generoase de titluri, iar reducerilevor fi mai mult decât prietenoase. Nu vor lipsi nici evenimentele dedicate publicului larg. Vă aşteptăm aşadar cu drag în noua noastră casă.” (Louisa Udrescu, organizator)

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă: de la evenimente care au ca public-ţintă pe iubitorii de literatură, la evenimente dedicate celor interesaţi de cărti de popularizare.

În cadrul târgului, va avea loc şi Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii. 

Lansat în 2005 şi ajuns la cel de al X-lea an de existenţă, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală, nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

Adresa