• „Omul are trei vârste: tinerețea, vârsta mijlocie și «Vai, ce bine arăți!»” - Fulton J. Sheen

Jos Textila, Întoarce fila - Ediţia a VIII-a

Jos Textila, Întoarce fila - Ediţia a VIII-a

Deschidem sezonul de vară cu cea de-a VIII-a ediţie a târgului de carte „Jos textila, întoarce fila”, eveniment organizat cu ajutorul Beraria H.

Vă aşteptăm cu drag într-o atmosferă de vacanţă să ne bucurăm de lectură şi soare sâmbătă 2 iulie, începând cu ora 11.00 până seara la ora 20.00.

Conceptul proiectului, deja cunoscut de vizitatorii noştri fideli este acela de a schimba un lucru superficial pe unul cultural. Cum se întâmplă acest lucru? Foarte simplu: voi veniţi cu haine vechi (dar în stare bună) pe care nu le mai folosiţi, iar noi în schimb vă dăm o carte, la alegere.

Urmărim aşadar să promovăm în mod neconvenţional lectura, punându-vă la dispoziţie o gamă diversă de cărţi astfel încât fiecare să îşi poată alege o carte pe gustul său.

În acelaşi timp, reuşim împreună să ne implicăm activ în comunitate aducând o bucurie persoanelor defavorizate. Hăinuţele strânse vor ajunge de data aceasta la copii şi adolescenţi, tineri orfani care au părăsit sistemul de stat, femei, dar şi bărbaţi în vârstă fără posibilităţi materiale din satul Valea Plopului. Prin urmare orice fel de hăinuţe în stare bună de purtare şi curate cu siguranţă vor fi de folos celor peste 400 de suflete din Valea Plopului.

Pentru cele mai noi surprize şi veşti vă invităm să ne urmăriţi pe event, pagina de Facebook şi site.

Adresa