• „Ce mare mângâiere să ai cui arăta câte ceva care e de văzut! Și pe urmă să taci” - Virginia Woolf

Iubești să citești. Întâlnirea cititoarelor romantice

Iubești să citești. Întâlnirea cititoarelor romantice

Invităm iubitoarele romanelor de dragoste la evenimentul „Iubești să citești” care va avea loc marți, 17 februarie începând cu ora 19.00 la Luna Cafe & Bistro.

Vom discuta despre cele mai recente apariții din colecțiile romantice ale editurii Litera (publicate împreună cu revista Libertatea pentru femei, respectiv ziarul Libertatea), scrise de autoarele voastre preferate, despre seriile și personajele pe care le îndrăgiți și vă vom dezvălui câteva apariții viitoare.

Vom călători în timp și în locuri exotice împreună cu Mary Jo Putney și personajele greu încercate ale trilogiei Mireselor, vom retrăi atmosfera magică și încărcată de mister din romanele Norei Roberts, vom încerca să recreem atmosfera sălilor de bal londoneze de acum două secole și vom visa la iubirile de poveste create de Sarah Maclean, Victoria Alexander și Elizabeth Hoyt.

Ceaiul aromat și momentele de dans asigurate de Soft Step le vor purta pe participante pe tărâmul iubirii, iar acestea nu sunt singurele surprize: fiecare participantă la eveniment va primi în dar cartea Sezonul pasiunilor de Sarah MacLean. 

Pentru detalii si confirmarea participarii, va rugam sa ne scrieti un mesaj privat pe pagina de facebook Cărți Romantice.

Adresa