• „Fii fericit când poţi şi suferă când trebuie” - J.W. Goethe

„Istoria secretă a visului" de Robert Moss - o incursiune în istoria visătorilor

„Istoria secretă a visului

Miercuri vă invităm să vorbim despre vise! Despre vise așa cum se consituie ele în viețile noastre ca evenimente semnificative și, mai important, despre cum pot fi motoare secrete ale istoriei. 

Împreună cu Fundatia Calea Victoriei și lectorii Cristina Eremia şi Cristian Vechiu lansăm volumul Istoria secretă a visului, de ROBERT MOSS și facem o incursiune fascinantă în istoria visătorilor (de la Ioana d'Arc la Mark Twain sau Winston Churchill).

ROBERT MOSS s-a născut la Melbourne în 1946 și s-a specializat în lucrul cu visele. După ce a studiat în orașul natal și apoi la Londra, a petrecut anii 1970-1980 ca jurnalist la The Economist. În 1986 a început să studieze visul, căruia i s-a dedicat apoi în totalitate. Robert Moss conduce seminarii de succes în toată lumea pe tema visului activ, o metodă pe care a dezvoltat-o și pe care o practică asiduu, și a semnat numeroase lucrări pe această temă. Printre ele, Conscious Dreaming, Dreamways of the Iroquois, The Three „Only” Things şi Dreamgates. La Editura Nemira i-a apărut volumul Visul activ (2014).

Adresa