• „Omul înțelept nu pune la încercare nici femeia, nici paharul” - proverb persan

Institutul Blecher, ediția 126 | Întâlnire cu prozatorii Cristian Fulaș și Bogdan Munteanu

Institutul Blecher, ediția 126 | Întâlnire cu prozatorii Cristian Fulaș și Bogdan Munteanu

Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică 10 aprilie 2016, de la ora 19, în Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), la întâlnirea cu prozatorii Cristian Fulaș și Bogdan Munteanu.
În cadrul evenimentului se va citi din volumele După plâns de Cristian Fulaș (Casa de Editură Max Blecher & Gestalt Books, 2016) și Ai uitat să râzi de Bogdan Munteanu (NEMIRA, 2016).

Cristian Fulaș (n. 1978) a studiat Litere, specializarea Română-Engleză, apoi un Master în Teoria Literaturii, la București. În 2012 a fondat editura Gestalt Books. Pentru primul său roman, „Fâșii de rușine” (2015), i s-a acordat Premiul „Observator cultural” la categoria Debut. A inițiat, la începutul lui 2016, Festivalul Internațional „Orașul și Literatura”, an în care a publicat și cel de-al doilea său roman, „După plâns”. 

Bogdan Munteanu (n. 1979) a publicat volumele de povestiri „Vals pe fire de păianjen” (2010), „Bine te-am rătăcit, Incognito!” (2011) şi „Ai uitat să râzi” (2016). A organizat mai multe evenimente culturale iar în 2013 a coordonat, alături de Marius Aldea, antologia „Cu fața la perete” (2013) urmată de proiectul „Scriitorii sunt pe Facebook care a câștigat premiul pentru cea mai bună campanie de PR/Marketing/CSR la Gala Industriei de Carte din România (ediția a III-a, 2014). În prezent moderează, în Timișoara, întâlnirile „Ce mai faci, scriitorule?”.

Moderatori: Claudiu Komartin și Tiberiu Neacșu.

Evenimentul are loc cu sprijinul Măcelăriei MariFlor din comuna Adâncata.

Adresa