• „Consecințele mâniei sunt mult mai grave decât cauzele ei” - Marc Aureliu

Iarmaroc Caritabil „Începe școala”

Iarmaroc Caritabil „Începe școala”

Toți copiii au dreptul la educație. Toți copiii vor să meargă la școală. Toți copiii vor să citească singuri. Toți copiii vor să aibă un abecedar. Unii dintre copii speră să ajungă la școală. Unii dintre ei au dificultăți în a ajunge la școala. Unii copii au fost abandonați de familie, alții au deficiențe fizice care îi împiedică să ajungă la școală. 

Asociația Umanitate crede că toți oamenii mari trebuie să îi ajute pe copii să meargă la școală. De aceea, organizează o nouă ediție a Iarmarocului Caritabil pe 7 septembrie, la ora 15:00 în Open Pub. Oamenii mari vor pregăti plăcinte, tarte, dulciuri de casă și obiecte handmade pentru a ajuta copiii din câteva centre sociale să ajungă și anul acesta la școală. 

După cum spun organizatorii, sunt binevenite „ pixuri, caiete, ghiozdane, creioane colorate etc. O să primiți în schimbul lor prăjituri, mulțumiri, îmbrățișări. Unii dintre voi poate vorbiți cu colegii de la marketing să ne împrumute definitiv niște agende, pixuri și materiale promoționale pe care nu le mai folosesc smiley”. 

Toate fondurile strânse în urma Iarmarocului Caritabil „Începe școala” vor fi folosite pentru pregătirea copiilor din câteva centre sociale pentru anul școlar 2014-2015. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de FB a evenimentului și a Asociației Umanitate.

Adresa