• „A fi viu: să dorești și să fii dorit! Aici e secretul, știința, dibăcia! Să fii pulsație – și inima va bate oricum...” - Mihai Măniuţiu

Hedi Hoka în dialog cu Florentina Fântânaru la Cărturești Verona

Hedi Hoka în dialog cu Florentina Fântânaru la Cărturești Verona

Ceva îți lipsește ca să te simți pe deplin împlinită, dar nu reușești să îți dai seama singură despre ce este vorba? Vei primi toate răspunsurile pe care le aștepți nu mai târziu de marți, 31 martie, începând cu ora 18.30. Psihologa Hedi Hoka, autoarea bestsellerului Iubesc să fiu femeie publicat de Sian Books, va purta un dialog revelator pentru toate femeile prezente la eveniment cu moderatoarea TV Florentina Fântânaru. Întâlnirea va avea loc la Librăria Cărturești Verona. 

Iubesc să fiu femeie este ghidul complet al femeii împlinite, indiferent de vârstă, statut social sau carieră, cartea răspunsurilor care fac viaţa frumoasă. 

Hedi Hoka are un doctorat în psihologie, este specialistă în dezvoltare personală și scrie cărţi inspiraţionale dintr-o perspectivă modernă și realistă. Are experienţă academică în Olanda, Finlanda, Austria și Germania și este membră a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a Colegiului Psihologilor din România, a International Leadership Association din SUA și a Mindfulness Association din Marea Britanie. Iubesc să fiu femeie este prima ei carte publicată în România.

Adresa