• „Eşti încă tânăr atâta timp cât admiri şi în măsura în care admiri” - Lucian Blaga

Guzel Iahina la București: lansare de carte&sesiune de autografe

Guzel Iahina la București: lansare de carte&sesiune de autografe

Guzel Iahina va veni la București pentru lansarea romanului Zuleiha deschide ochii, recent publicat în colecția Raftul Denisei, în traducerea Luanei Schidu. 

Publicul român se va putea întâlni cu scriitoarea rusă miercuri, 25 aprilie, ora 19.00 în cadrul unui eveniment găzduit de Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38). Vor participa, alături de scriitoare, Sabina Fati, scriitoare și jurnalistă și Ioan Stanomir, scriitor, publicist și politolog.

Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.

Marea revelație a literaturii ruse din 2015, romanul Zuleiha deschide ochii, salutat cu entuziasm la apariție de Ludmila Ulițkaia și Evgheni Vodolazkin, a fost recompensat cu cele mai importante premii literare din rusia: Bolșaia Kniga (dublu câștigător, Premiul întâi și Premiul cititorilor – Locul întâi), Iasnaia Poliana (Lev Tolstoi) și Kniga Goda. Este în curs de traducere în peste treizeci de limbi.

„Cea mai bună carte pe care am citit-o în ultima vreme.O carte foarte puternică, care aduce un suflu nou în literatura rusă.“ –Evgheni Vodolazkin

„...un imn închinat iubirii și tandreței în infern.“ – Ludmila Ulițkaia

Romanul Zuleiha deschide ochii, de Guzel Iahina, este recomandat de Bookhub.ro și RADIO GUERRILLA.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prin eventbook.

Adresa