• „Omul are trei vârste: tinerețea, vârsta mijlocie și «Vai, ce bine arăți!»” - Fulton J. Sheen

George Saunders - Lincoln între vieți

George Saunders - Lincoln între vieți

Editura Humanitas Fiction vă invită miercuri, 23 mai, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38), la lansarea romanului Lincoln între vieți, de George Saunders încununat cu Man Booker Prize 2017, considerat de presa americană dar și de critica literară cel mai bun roman american de anul trecut. 

Cartea va fi prezentată de Radu Paraschivescu, scriitor, jurnalist și traducătorul romanului, Sever Voinescu, jurnalist, redactor-șef Dilema veche și Cristian Pătrășconiu, jurnalist cultural. Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction va fi moderatorul întâlnirii.

Cu un sâmbure de adevăr istoric și sprijinindu-se pe o imaginație luxuriantă, George Saunders construiește o poveste în care fantasticul se îmbină cu veridicul. Lincoln între vieți ne vorbește despre iubire și pierdere, vinovăție și asumare, despre șovăielile omului sub vremi și sub istorie. Un roman tradus în peste 30 de limbi și bestseller al unora dintre cele mai importante publicații americane ca New York Times, Chicago Tribune, Publishers Weekly, USA Today.

Romanul Lincoln între vieți, de George Saunders este recomandat de Scena9 și RADIO GUERRILLA.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Adresa