• „Teama de ridicol determină în noi cele mai mari laşităţi” - André Gide

Francesc Miralles la Bucuresti

Francesc Miralles la Bucuresti

Editura Humanitas Fiction și Institutul Cervantes vă așteaptă miercuri, 4 octombrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la o întâlnire cu scriitorul Francesc Miralles, prilejuită de lansarea romanului Iubire cu i mic, recent apărut în colecția „Raftul Denisei“ , o bijuterie literară despre istoria plină de magie a lucrurilor mărunte.

La lansare vor participa, alături de Francesc Miralles, Daniela Zeca Buzura și Cristian Pătrășconiu, scriitori și jurnaliști culturali. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. 

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

În zilele următoare, Francesc Miralles se va întâlni și cu publicul ieșean, vineri, 6 octombrie, și sâmbătă, 7 octombrie ca invitat al Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT 4-8 octombrie 2017).

Francesc Miralles este coautorul bestsellerurilor Cel mai frumos loc din lume este aici (împreună cu Care Santos, publicat de Editura Humanitas Fiction) și Ikigai. Secrete japoneze pentru o viață lungă și fericită (împreună cu Hector Garcia – Kirai –, publicat de Editura Humanitas). 

Roman inspirațional și comedie romantică, Iubire cu i mic, s-a aflat pe lista celor mai bine vândute cărți în Spania, Statele Unite și Germania, fiind tradus deja în peste 20 de limbi.

Cartea este recomandată de Bookhub și Digi FM.

Adresa