• „Pentru a avea o căsătorie fericită, trebuie să-i spui partenerului totul, mai puțin lucrurile esențiale” - Cynthia Nelms

Final Frontier #8 - Târg de carte SF&Fantasy

Final Frontier #8 - Târg de carte SF&Fantasy

Dacă biblioteca ta este plină de povești care se petrec în spațiu, lupte intergalactice, personaje cu puteri supranaturale, animale fantastice, tărâmuri nevăzute și supereroi, atunci te numeri printre #DragoniiDeBibliotecă și nu poți lipsi la a opta ediție a singurului târg de carte creat exact pentru tine: Final Frontier!

Te așteptăm în week-end-ul 13-14 aprilie, printre dragoni și extratereștri, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00. Intrarea este liberă!

Ca întotdeauna, vei găsi la târg:
- vei găsi la târg cele mai noi cărți SF&Fantasy, dar și colecțiile clasice, totul la prețuri speciale, de la cele mai importante edituri de gen: Editura NEMIRA, Editura Paladin, cărţi F&SF, Crux Publishing, Editura Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Editura Herg Benet, Pavcon, Quantum Books și mulți alții.
- te vei întâlni cu autorii tăi preferați la numeroasele lansări de carte pregătite pentru tine, discuții și paneluri, dar și sesiuni de Q&A, aprobate de dragonii înțelepți.  Invitatul special al acestei ediții este scriitoarea Ana-Maria Negrila, un nume al SF-ului românesc care îți va dezvălui secretele unei autoare de succes
- vino la standul partenerilor noștri Mercusys Romania și poți pleca acasă încărcat de premii! Intră în competiția de #Hearthstone 1 vs. 1 și câștigă dispozitive Mercusys, iar adrenalina acumulată o poți folosi în zona dedicată jocului Jenga. Și nu rata primul router Gigabit al companiei, Mercusys AC12G, expus în premieră pentru publicul din România.
- vei experimenta realitatea virtuală pusă la dispoziție de cei de la Gateway VR Studio - Virtual Reality Arcade Bucureşti prin Jocuri Virtual Reality, dar și boardgames tematice de la Pionul.ro pe care le poți încerca împreună cu prietenii.
- îți vei alege obiecte pe care și-a pus amprenta pasiunea pentru SF&Fantasy, gândite special de NoctisArt și WizArt Room, creatorii noștri de fan-art. Sau amulete printate 3D de la Research X Development. 
- nu o să poți ignora nici stickerele haioase de la Crazy Stickers

Toate acestea fac parte din trusa oricărui #DragonDeBibliotecă feroce!

Și poți să începi să îți pregătești costumul deja, pentru că anul acesta te provocăm la un nou concurs de #cosplay! Și nu doar atât: îți pregătim #ateliere cu profesioniști în care poți învăța mai multe despre crearea propriului tău personaj pentru cosplay.

Așa că stați cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uitați să dați join aici pentru discuții și noutăți marca #FF8

Eveniment realizat cu sprijinul: Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir

Partener: Mercusys Romania

Parteneri Media: RFI Romania, Radio România Cultural, Blitz TV, Catavencii, Times New Roman, DESCOPERA.ro, Romania libera, Revista Comics, IQads, SMARK, Zile si Nopti Bucuresti, Jurnalul unei cititoare, Gazeta SF, Helion SF.

Super grafica realizată de Scc.comics

Eveniment marca bookblog.ro - cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

Adresa