• „Trebuie să vă obișnuiți cu viața și să învățați să râdeți” - W.A. Mozart

Final Frontier #6 - Târg de carte SF&Fantasy

Final Frontier #6 - Târg de carte SF&Fantasy

În weekend-ul 1-2 aprilie acceptă provocarea și vino de Ziua Păcălelilor la Final Frontier să descoperi lumile imaginare devenite realitate. Fără glume, ediția numărul șase a singurului târg de carte SF & Fantasy va avea loc la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti) între orele 11:00 și 19:00 pentru ca tu să afli adevărul.

Am pregătit pentru tine cele mai noi apariții dar și volume la prețuri speciale de la editurile pasionaților de SF & Fantasy (Editura NEMIRA, Editura Paladin, cărţi F&SF, Editura Corint, Millennium Books, Editura Herg Benet, Editura Tritonic, Crux Publishing, Editura TracusArte), board games de la Red Goblin, benzi desenate și figurine de la HAC!BD. Volumele în limba engleză vin de la Books Express, iar romane polițiste de la Crime Scene Press. Cei mai cunoscuți autori români de SF&Fantasy vor fi alături de noi cu lansări de carte și paneluri interactive. Invitatul special al târgului Final Frontier #6 este scriitorul Dan Doboș.

De 1 Aprilei granița dintre realitate și imaginație se estompează, așa că vei avea parte la Final Frontier #6 de experiența completă. Cavalerii Jedi și elfii din Stăpânul Inelelor au făcut un salt din paginile cărților în realitatea imediată, iar dacă vrei să te alături lor, avem pentru tine obiecte fan art de la Nyx Art Painting și WizArt Room care să te transforme într-un personaj fantasy. Pentru cei curajoși transformările pot fi și mai șocante, vino la târg pentru demo-ul de machiaj SF făcut de Alina DC și echipa. Nu uita să vezi și imprimantele 3D în acțiune la Research X Development, poate pleci cu ceva fantastic.

Nici atelierele de la târg nu se lasă mai prejos în demascarea lumilor fantastice și îți oferă informații importante: învață să faci benzi desenate cu Vlady, află totul despre anime cu Alice Teodorescu și călătorește în spațiu la atelierul de Astronomie cu Adrian Sonka, lector Fundatia Calea Victoriei. Micii învățăcei în ale SF-ului sunt așteptați la atelierele de robotică marca Academia inventeaza.ro.

De data aceasta nu i-am uitat nici pe cinefili care au ocazia să urmărească un scurtmetraj semnat de scriitoarea Doina Ruști și să participle la o sesiune de Q&A.

Intrarea este liberă!

Parteneri principali: Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3

Eveniment marca bookblog.ro - cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

Adresa