• „Arta de a conduce nu constă în a gândi și a decide în locul tuturor subalternilor” - Anonim

fEstivalul de cArte şi Muzică Brașov

fEstivalul de cArte şi Muzică Brașov

După două ediții de succes, Festivalul de la Brașov, devenit reper cultural tradițional al lunii iulie, organizat de Asociația Culturală „Libris Brașov” în parteneriat cu: Primăria Brașov și Consiliul Județean Brașov, rămâne un eveniment la fel de surprinzător și de echilibrat, în spiritul atmosferei care l-a făcut cunoscut încă de la început. Pregătind oferte generoase, cu reduceri și promoții din partea editurilor și caselor de discuri, fEestivalul de cArte și Muzică de la Brașov s-a remarcat prin numărul participanților, al vizitatorilor și al oaspeților de seamă care a crescut de la an la an.

Vor fi peste 30 de standuri cu cărți din diverse domenii ( literatură universală și română, științe economice, psihologie, terapie familială și de cuplu, dezvoltare personală, sănătate și nutriție, spiritualitate, business, carți pentru copii, cărți în limbi străine etc.;) ale editurilor și furnizorilor de carte: All, Antet, C.E.C.C.A.R., Corint, Curtea Veche, Dinasty Books Proeditură şi Tipografie, Grafoart, Herald, House of Guides, Humanitas, Librăria online Libris.ro, Litera,Media Erc Press, Multicart, Niculescu, Pastel, Paralela 45, Polirom şi Cartea Românească, Prut, Rao, Saeculum I.O., Trei, Univers Enciclopedic Gold. Dintre producători și distribuitorii de muzică vor fi prezenți. Byton Music, Libris Braşov, Emagazinulmuzica.ro, Niche Records și Universal Music. Alți participanți: Treasure Tea & Coffee și Lumea Board Games.
 
Abundența editorială și discografică reunită în cadrul festivalului a fost dublată de fiecare dată de nenumăratele lansări, recitaluri și, desigur, de spectacolele care dau amprenta distinctă a manifestării culturale de la Brașov.
 
La ediția din acest an, vor fi prezenți pe scena festivalului: Alexandra Fits și Guido van de Meent (Olanda), Daggu Project (Germania), Silvan Stâncel, Marius Bațu, Cvintetul Anatoly, Beladis, Maria Morelli, Hypnotique Violin Electric Band, Rodica Pop Seling, Lucia Potra, Maria Butilă, Ovidiu Purdea Someș, Aurelian Suciu, Daniel Rosalim,  Roxana și Septimiu Pop, Rodica Stan, Ioana Bozga etc.

Mai multe detalii despre programul evenimentelor pe www.blog.libris.ro.
 
            De asemenea, se vor întâlni cu cititorii: Gigi Ghinea, Amedeia Neamțu, Daniel Drăgan, Virgil Borcan și autorii brașoveni care vor susține un recital de poezie pe scena festivalului.
           
            Ca un element inedit anul acesta, Asocițiația Culturală “Libris Brașov” a invitat zece tineri artiști, participanţi în Tabăra de Chitară ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP 2014, www.tabarachitara.ro, să cânte pe scena importantului eveniment din Piața Sfatului. Inițiativa se înscrie în obiectivele asociației, de a promova muzica , creația artistică și tinerele talente.

Adresa