• „Quand on n’aime pas trop, on n’aime assez” - Bussy-Rabutin

Fanbook Science, invitat special Adrian Sonka

Fanbook Science, invitat special Adrian Sonka

Pe 4 aprilie, la ora 11.00, începe la Librăria Humanitas de la Cișmigiu un nou modul al clubului de lectură Fanbook, dedicat științei. Se mai pot face înscrieri pe adresa contact@csrmindset.ro sau pe site-ul www.csrmindset.ro/fanbook.  
  
Înscrierea la club presupune o donație de minim 100 de lei. Banii strânși vor fi folosiți pentru cumpărarea de cărți care vor fi dăruite la finalul modulului, ca ultimă activitate a clubului, secției de copii dintr-un spital bucureștean.  
  
Temele propuse sunt astronomia, biologia și fizica, iar căƒrtile despre care se va discuta sunt George în căƒutare de comori prin Cosmos de Lucy și Stephen Hawking, Magia realității de Richard Dawkins și Minunata lume a domnului Tompkins de George Gamow și Russel Stannard. Întâlnirile vor fi lunare și se vor desfășura în perioada 4 aprilie -€“ 6 iunie.  
  
Coordonatorul activităților de astronomie și fizicムva fi Nic Sârbu, jurnalist la Cațavencii, Tata Uraniu pe site-ul www.sciencefriction.ro, iar al celor de biologie Anca Bontaș, vicepreședinte la Asociația Secular Umanistムși profesor de biologie. 

Invitatul special pe 4 aprilie va fi Adrian Sonka de la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. 

Adresa