• „Scopul omului e să prefacă materia în bucurie” - Nikos Kazantzakis

Fanbook, club de lectură pentru copii - Laura Grunberg și Pisica Patrată invitați speciali

Fanbook, club de lectură pentru copii - Laura Grunberg și Pisica Patrată invitați speciali

Fanbook Scriitori Contemporani este cel de-al doilea modul al clubului de lectură pentru copii între 12 și 14 ani. Duminica 14 iunie, începând cu ora 11:00, găzduiți de Librăria Humanitas de la Cișmigiu, se va discuta despre cartea Să creștem mici împreună cu autoarea Laura Grumberg și despre benzi desenate cu Pisica Patrată.

Întâlnirea va dura două ore, va fi coordonată de Marilena Șerban (profesor de limba și literatură română) și este organizată de Asociația CSR Mindset.

Fanbook este un club de lectură pentru copii între 12-14 ani dornici să citească și să dezbată o carte pe lună.
Scopul acestui proiect este de a oferi copiilor posibilitatea de a se întâlni cu personalități culturale din mediul literar, științific, cinematografic, artistic etc.
De asemenea, țintește să scoată copiii din școli, să le trezească interesul pentru lectură prin cărți din afara programei școlare și să îi ajute să creeze o legătură cu alte domenii de interes pentru ei, să dezbată, să facă alt tip de conexiuni decât o pot face în sălile de clasă.
Fanbook Scriitori Contemporani se află la a 11-a întâlnire și continuă să crească și să răspândească pasiunea pentru literatură.

http://www.csrmindset.ro/fanbook-despre
contact@csrmindset.ro

Adresa