• „Când ai un copil, ești părinte. Când ai doi, ești arbitru” - David Frost

Evenimentele Grupului Editorial Trei la Bookfest 2016

Evenimentele Grupului Editorial Trei la Bookfest 2016

Această ediţie a Bookfest coincide cu sărbătoarea de 1 Iunie, aşa că multe dintre evenimente vor fi dedicate copiilor şi adolescenţilor, sub umbrela Bookfest Junior. Pandora M îi aşteaptă pe micii cititori cu ateliere creative şi o tombolă având ca premii ursuleţi panda şi pisicuţe MOG din pluş, cărţi, jucării, obiecte-surpriză, vouchere pentru cursuri educaţionale şi invitaţii la piese puse în scenă de actorii Teatrului Ion Creangă.

Israel este ţara invitată, iar Dror Mishani, autorul romanului Dispariţia, publicat de Editura Trei, se va întâlni cu cititorii săi la târgul de carte. Dror Mishani vă aşteaptă sâmbătă, 4 iunie, la ora 17.00, la standul Israelului din Pavilionul C4. 

Tot sâmbătă, 4 iunie, dar de la ora 11.00, lansăm la Scena Arena din Pavilionul C1 volumul 2 din BOOKĂTĂRIA DE TEXTE ŞI IMAGINI. Povestiri scrise, desenate, condimentate, sărate şi dulci pentru toate vârstele... coordonată de Stela Lie & Florin Bican. Cartea este publicată de Editura Pandora M în parteneriat cu Faber Studio şi Clubul Ilustratorilor.

Duminică, de la ora 15.00, Chris Simion se întâlneşte cu cititorii săi la Scena Arena din Pavilionul C1, pentru lansarea volumului În fiecare zi Dumnezeu se roagă la mine.

Adresa