• „Orice vocaţie începe prin a admira” - Michel Tournier

Eshkol Nevo la București

Eshkol Nevo la București

Editura Humanitas Fiction vă invită la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) miercuri, 15 noiembrie, ora 19, la o întâlnire cu Eshkol Nevo, cea mai importantă voce a noii generații de scriitori israelieni, prilejuită de lansarea romanului Trei etaje, recent apăarut în colecția „Raftul Denisei“ la Editura Humanitas Fiction, în traducerea excelentă a Ioanei Petridean.

Vor participa, alături de autor, scriitorii și jurnaliștii Marius Constantinescu și Cristian Pătrășconiu. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.

Romanul Trei etaje, bestseller în Israel de la publicare, în 2015, sondează abisurile relațiilor umane, de la iubire la trădare, de la suspiciune la nevoia de apropiere, de la devotament la dependență. Eshkol Nevo mărturisea că ideea de la care a pornit în roman i-a venit, pe de o parte, de la Căderea lui Albert Camus, iar pe altă parte de la celebra melodie a lui Phil Collins In the Air Tonight.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Israel in Romania cu sprijinul EL AL Romania. Accesul la eveniment este gratuit, în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Romanul Trei etaje este recomandat de Bookhub.ro și Radio România Cultural.

Adresa