• „Cine nu-şi cunoaşte preţul, nu-l cunoaşte nici pe al altuia” - proverb armean

Eric-Emmanuel Schmitt la București. Lansare de carte

Eric-Emmanuel Schmitt la București. Lansare de carte

Editura Humanitas Fiction vă invită miercuri, 24 octombrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la o întâlnire cu scriitorul Eric-Emmanuel Schmitt, prilejuită de lansarea romanului Omul care vedea dincolo de chipuri, apărut în seria de autor dedicată scriitorului, coordonată de Denisa Comănescu, în traducerea Lilianei Donose Samuelsson.

La lansare vor participa, alături de Eric-Emmanuel Schmitt, scriitorii și jurnaliștii Ioana Bâldea Constantinescu și Cristian Pătrășconiu. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe. 

Romanul Omul care vedea dincolo de chipuri, apărut recent în seria de autor „Eric-Emmanuel Schmitt“, la Editura Humanitas Fiction, este povestea lui Augustin, un tânăr jurnalist stagiar care, trăind la limita subzistenței, supraviețuiește unui atentat terorist din Charleroi. Pentru poliție, el devine un martor prețios. Când îi pun întrebări, oamenii legii nu bănuiesc însă că timidul Augustin are un dar care îi permite să vadă dincolo de limitele percepției și deducției dintr-o anchetă. Ajutat de vocile unor prezențe inefabile, protagonistul pornește pe un drum la capătul căruia va reuși să afle răspunsuri la marile întrebări neliniștitoare și să devină un adevărat erou.

Celebrul scriitor și dramaturg Eric-Emmanuel Schmitt se va afla la București, în perioada 24–26 octombrie, la invitația Editurii Humanitas Fiction și a Festivalului Național de Teatru (FNT), cu prilejul premierei spectacolului „Copilul lui Noe“ (adaptare a romanului omonim, acum într-o nouă ediție, în traducerea Ilenei Cantuniari) și a lansării celui mai recent roman al său, Omul care vedea dincolo de chipuri.

Accesul este gratuit în baza unei rezervări prin eventbook.

Lansarea romanului „Omul care vedea dincolo de chipuri“ va putea fi urmărită în direct, online pe pagina de facebook a Librăriei Humanitas de la Cișmigiu.

Adresa