• „Dar cel mai de admirat e tot omul care, în mod negrăbit și fără să se apuce să muncească ostentativ, contemplă și vede” - Alexandru Paleologu

Editura Nemira la Bookfest 2017 cu multe noutăți și evenimente

Editura Nemira la Bookfest 2017 cu multe noutăți și evenimente

Editurile Nemira și Nemi participă la Salonul Internațional de carte Bookfest, în perioada 24-28 mai, la Romexpo. Cititorii sunt așteptați la standul din pavilionul C2 pentru a descoperi multe noutăți pregătite special pentru târg, precum și evenimente dedicate autorilor străini, întâlniri cu autori români, ateliere pentru copii și un colț de lectură.

Programul evenimentelor:
Miercuri, 24 mai
10.30: Avanpremieră Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat: Atelier de desen cu ilustratoarea Alexia Udriște
11.15: Atelier de desen&povești pornind de la cartea Enescu și hora razelor de soare. Participă ilustratorii Adriana & Sebastian Opriță și Thea Olteanu.

Vineri, 26 mai
18.30 Lansare de carte: Supraviețuitorii, de Bear Grylls. Invitat: Alex Găvan
19.00 Sesiune autografe: Mara Wagner, autoarea romanului În spatele blocului, din colecția Cuaternar

Sâmbătă, 27 mai
11.30: Lansare de carte: noutățile colecției de literatură universală Babel. Invitați: Dana Ionescu, Adina Dinițoiu și Doru Mareș.
12.00 Lansare de carte& sesiune de autografe: Cele mai mici proze, de Doina Ioanid, și Beatitudine. Un eseu politic, de Cosmina Moroșan. Participă autoarele și Svetlana Cârstean, coordonatoarea colecției de poezie Vorpal.
14.00 Lansare de carte&sesiune de autografe: Epoca inocenței (primul volum din seria Terra XXI), de Adrian Mihălțianu. Invitat: Alexandru Mironov
15.00 Lansare de carte&sesiune de autografe: Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat, de Iulian Tănase și ilustrată de Alexia Udriște.

Duminică, 28 mai
11.00 Atelier de carte: Enescu și hora razelor de soare, de Cristina Andone
12.30. Lansare de carte & sesiune de autografe: Noaptea eclipsei (partea a treia din seria Lumi la răspântie), de Antoinette Wornik. 

Adresa