• „Nu te neliniști pentru răul de anul viitor” - Proverb turcesc

Early Brunch cu Caroline Paul şi Wendy MacNaughton

Early Brunch cu Caroline Paul şi Wendy MacNaughton

Pe 11 octombrie, bem cafeaua de duminică alături de ilustratoarea Wendy MacNaughton, de scriitoarea Caroline Paul, autoarele noului titlu Vellant, Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS şi de Cristian Lupşa, Editor Decât o Revistă.

Vă aşteptăm la 10:30 sub pergola din Grădina Verona să povestim despre pisici, ilustraţii, întâmplări adevărate, cărţi şi multe altele. Wendy MacNaughton se numără printre invitaţii ediţiei 2015 The Power of Storytelling - cei prezenţi în sală ştim că se vor bucura să o revadă, iar cei care urmăresc evenimentul au ocazia să o cunoască.

Ce fac animalele noastre de companie atunci când nu suntem în preajmă?
Caroline Paul și Wendy MacNaughton ne oferă o privire înduioșătoare şi plină de umor asupra modalităţilor prin care au urmărit aventurile iubitului lor motan Tibby folosind resurse dintre cele mai diverse, de la detectivi cu abilităţi spiritiste la camere de luat vederi şi tehnologie GPS.
Caroline Paul era în convalescenţă după un accident şi lucrurile păreau să nu se poată înrăutăţi. Apoi însă îndrăgitul Tibby a dispărut. Împreună cu partenera sa, ilustratoarea MacNaughton, a deplâns dispariţia, pentru ca doar câteva săptămâni mai târziu motanul să reintre nonşalant în vieţile lor. Wendy şi Caroline au fost extatice. Motanul lor timid şi anxios devenise un adevărat aventurier. Unde fusese? Şi, mai ales, ajunsese să iubească pe altcineva mai mult? Folosind tehnologia GPS, camere video, detectivi de animale şi spiritişti, autoarele Pisicii pierdute pornesc o anchetă pentru a descoperi viaţa secretă a motanului lor. Povestită cu multă căldură de scriitoarea Caroline Paul şi ilustrată jucăuș de Wendy MacNaughton, aceasta este povestea urmăririi meticuloase a unei pisici, spusă pentru toţi cei care, la un moment dat, au făcut ceva extraordinar din iubire.

Caroline Paul este autoarea romanului istoric East Wind, Rain și al volumului de memorii Fighting Fire.
Desenele lui Wendy MacNaughton au fost publicate în New York Times şi Wall Street Journal.

Adresa