• „To speak about everything, to say everything, is the act of a silent man” - Anonim

Dragoste și alte povești anul acesta de Sfântul Valentin la biblioteca @British

Dragoste și alte povești anul acesta de Sfântul Valentin la biblioteca @British

Cele mai faimoase povești de dragoste poartă semnătura celui mai mare autor britanic, William Shakespeare! Chiar dacă abordarea ta este una mai modernă, suntem convinși că există un personaj al bardului în care te-ai regăsi. Tocmai de aceea te provocăm să completezi acest test să vezi ce fel de dragoste shakespeareană te caracterizează!

Iar asta nu este tot, am păstrat partea cea mai bună pentru final, pentru că, după ce completezi chestionarul și afli rezultatul, intri automat într-o tragere la sorți în urma căreia poți câștiga o cină romantică în doi, pe 14 februarie, la biblioteca @British din București!

Așadar, completează chestionarul între 3 și 11 februarie și nu-ți face încă planuri mari pentru 14 februarie, căci vei putea fi norocosul câștigător care va avea oportunitatea de a-și transforma propria poveste de dragoste într-una demnă de literatura clasică!

Poți intra în concurs până pe 11 februarie, la miezul nopții, iar pe 12 februarie o să anunțăm câștigătorul. Pentru a putea participa la tragerea la sorți trebuie să ai cel puțin 18 ani împliniți, altfel magia nu va funcționa. Mult succes! 

În plus, în această perioadă te încurajăm să îți arăți dragostea pentru cărți facându-ți un abonament la biblioteca noastră și vei beneficia de o reducere de 25%

Adresa