• „He cometido el peor pecado que uno puede cometer… no he sido feliz” - Jorge Luis Borges

„Dragă Virginia”, lansare cu audiofile și povești

„Dragă Virginia”, lansare cu audiofile și povești

Sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 19:00, vă așteptăm la Apollo111 Teatrul să „răsfoim” împreună audiofilele antologiei Dragă Virginia

Pentru că o parte dintre scriitoare nu vor fi în București și pentru că ne-am dorit să le auziți citind fragmente din propriile texte, am pregătit un minimaraton de lectură înregistrat pe care să-l ascultăm împreună. Și pentru că o parte dintre scriitoare ne vor fi alături, vom și povesti puțin despre Virginia, despre scris, despre libertatea de expresie și despre explorarea ei în spațiul intim.
Cum știm că după astfel de discuții mereu ni se face sete ne mutăm la Apollo111 Barul & Terasa să ne hidratăm pe un playlist marca BBB.
Vă așteptăm!

*****************************************************
La 90 de ani de la publicarea eseului Virginiei Woolf O cameră doar a ei, cincisprezece scriitoare îi răspund autoarei britanice din propriile spații intime, descriindu-și libertățile și mediile de explorare și exprimare.
Dragă Virginia, strânge laolaltă perspective foarte diverse. Adela Greceanu, Adina Rosetti, Ana Maria Sandu, Angela Marinescu, Cosmina Moroșan, Diana Bădica, Elena Stancu, Elena Vladareanu, Ioana Bâldea Constantinescu, Lavinia Braniște, Mihaela Michailov, Rucsandra Pop, Svetlana Cârstean, Teona Galgoțiu, Tatiana Țîbuleac compun o hartă subiectivă, dar nu mai puțin edificatoare a ceea ce înseamnă să ai o voce sonoră și liberă.

*****************************************************
Proiect editorial co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Adresa