• „Învăţat se cheamă un om care e bucuros să tot înveţe” - Nicolae Iorga

David Grossman în dialog cu Cătălin Ștefănescu

David Grossman în dialog cu Cătălin Ștefănescu

Editura Polirom vă invită marți, 17 noiembrie, ora 19.00, la Clubul Ţăranului (Muzeul Ţăranului Român, Str. Monetăriei nr. 3, Bucureşti), la o întîlnire cu David Grossman, unul dintre cei mai importanți scriitori israelieni, precum și unul dintre cei mai cunoscuți comentatori ai politicii țării sale.
 
David Grossman va intra în dialog cu Cătălin Ștefănescu, realizatorul prestigioasei emisiuni TV Garantat 100%, pornind de la romanele sale apărute în colecția „Biblioteca Polirom” – Pînă la capătul pămîntului, 2012, 2014; traducere de Ioana Petridean; Căderea din timp, 2013 și Un cal intră într-un bar, 2015, ambele traduse în limba română de Gheorghe Miletineanu – , dar și de la politica internă și internațională a Israelului.
 
Invitați:Excelența Sa Doamna Tamar Samash, Ambasadoarea Israelului în România; Ioana Petridean, traducătoarea romanului Pînă la capătul pămîntului; Bogdan-Alexandru Stănescu, director editorial Polirom, coordonatorul colecției „Biblioteca Polirom”.

David Grossman va citi cîteva fragmente în ebraică din cărțile sale, iar publicul va avea la dispoziție handout-uri cu versiunea în limba română a acestora.
 
Lectura va fi urmată de o ședință de autografe.

Adresa