• „La littérature ne permet pas de marcher, mais elle permet de respirer” - Roland Barthes

Concurs de Kit-uri Literare în Booktopia

Concurs de Kit-uri Literare în Booktopia

Prietenii de la Booktopia au organizat în parteneriat cu librăria Cărturești un concurs creativ și interesant: Concurs de Kit-uri Literare în Booktopia.

Sunt unele cărți care ar trebui să vină la pachet cu obiectele de care sunt strâns legate. Cum ți s-ar părea să găsești Colecţionarul lui Fowles cu o plasă de fluturi, De veghe în lanul de secară cu șapca roșie de vânătoare a lui Holden, sau În căutarea timpului pierdut cu o ceașcă de ceai și madlene? Sigur ai și tu destule exemple. 

Te invit să te înscrii la Concursul de Kit-uri Literare, pe care l-am organizat împreună cu librăria Cărturești. Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un kit literar alcătuit dintr-o carte preferată și obiectele la care te face să te gândești. Înscrie-ți fotografia la concurs pe www.booktopia.ro printr-o postare publică (pornește o discuție & publică o poză), sau pe pagina de Facebook BooktopiaRO,  cu mențiunea „Concurs de kit-uri literare” și titlul kitului tău, până la 30 septembrie.  

Premiul pentru cea mai inspirată fotografie este un kit dichisit pentru cartea Niveluri de viață, alcătuit din: cartea Despre fotografie de Susan Sontag, o cutiuță muzicală - Over the Rainbow, Vintage Pictorial Book of Labels, un carnet de notițe, LED Pen + Camera, Suport de Bijuterii – Balerina și o cană cu personalitate Earl Grey. Acum e rândul tău. Cum arată kitul literar propus de tine? 

După îndelungi scenarii imaginare, m-am hotârât la un decor și am făcut și eu propriul meu kit literar pe care l-am denumit „lectura face viața mai frumoasă” smiley

Adresa