• „Cel care susține că o căsnicie este o situație definită prin expresia «jumătate-jumătate» nu înțelege nici femeile, nici procentele” - Jackie Mason

Colecția „Yorick” a Editurii Nemira, la Festivalul Național de Teatru 2014

Colecția „Yorick” a Editurii Nemira, la Festivalul Național de Teatru 2014

Organizat de UNITER, Ministerul Culturii, Primăria municipiului Bucureşti şi ARCUB, Festivalul Naţional de Teatru se desfăşoară în perioada 24 octombrie – 2 noiembrie 2014.

Nemira are plăcerea de a participa şi de a fi alături de publicul festivalului cu un stand de carte în Pasajul de la Universitate, devenit în aceste zile Pasajul FNT, şi cu ocazia a două evenimente foarte speciale care pun în prim plan colecţia YORICK – de dramaturgie şi artă teatrală.

Joi, pe 30 octombrie, de la ora 13.00, la Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, Sala Mică are loc lansarea cărţii Scena modernă. Mitologii şi miniaturi, în prezenţa maestrului George Banu.

Tot joi, de la ora 16.00, la Ceainăria Arcub, are loc o triplă lansare de carte a volumelor Teatru şi ritual. Scrieri esenţiale, de Jerzy Grotowski, Munca actorului cu sine însuşi, volumul al II-lea, de K.S. Stanislavski şi Spaţiul gol, de Peter Brook.

Participă actriţa Oana Pellea (care va citi un fragment din Stanislavski), George Banu, Valentin Nicolau, actorul şi profesorul Miklós Bács, Raluca Rădulescu, traducătoarea volumului Munca actorului cu sine însuşi şi Monica Andronescu, traducătoarea volumului Spaţiul gol şi amfitrionul evenimentului.

Puteţi vizita standul Nemira din pasajul FNT între 23 octombrie şi 2 noiembrie
Program: L-V 10:00 – 20:00, S-D 12:00 – 19:00

Adresa