• „Nimeni nu-ţi poate procura un sentiment de inferioritate fără consimţirea ta” - Eleonor Roosevelt

Colectă de carte pentru Centrul Cultural Vizurești

Colectă de carte pentru Centrul Cultural Vizurești

Între 10-14 noiembrie 2014, la Facultatea de Istorie din București, se organizează o colectă de cărți în cadrul proiectului „Inimi Deschise Vizu”, din satul Vizurești, prin care se încearcă combaterea abandonului școlar.

Organizăm o colectă de cărți la Facultatea de Istorie, Universitatea din București, cu sprijinul Asociației Studenților la Istorie „Dacia”, iar cărțile strânse vor fi donate Centrului Cultural Vizurești. Nu contează dacă sunt cărți vechi sau noi, trebuie doar să corespundă nevoilor de lectură ale elevilor, în special ale elevilor din clasele I-VIII (vezi lista lecturilor obligatorii) Lista e pentru a vă face o idee despre ce tip de cărți e nevoie, nu trebuie să donați exact titlurile de acolo. Nu e nicio problemă dacă se strâng și cărți pentru elevii de liceu. La un moment dat, copiii vor avea nevoie și de acestea.

Satul Vizurești se află în comuna Ciocănești, județul Dâmbovița – la aproximativ 35 de km de București (mai multe lucruri despre proiect și despre localitate)

Aduceți cărțile între 10-14 noiembrie 2014, în intervalul orar 10-14, la sediul A.S.I.D.: Bd. Regina Elisabeta, nr.4 – 12, Facultatea de Istorie, sala 103, Sector 5, Bucureşti.

Eveniment organizat de Rețeaua Civică, în parteneriat cu Asociația Studenților la Istorie „Dacia”.

http://reteauacivica.ro/
http://asid-ub.ro/

Adresa