• „Să trăiești pentru alții înseamnă să te minți pe tine însuți” - (Mona Lisa Smile)

Clubul paladinilor: „Războiul liniștit” de Paul McAuley

Clubul paladinilor: „Războiul liniștit” de Paul McAuley

Clubul paladinilor revine la Librăria Bastilia, pe 4 noiembrie, ora 19.00, și, de data aceasta, discuțiile vor porni de la space-opera Războiul liniștit de Paul McAuley.

În secolul al XXIII-lea, Pământul, distrus de schimbările climatice provocate de poluare, este condus de câteva familii puternice şi de aşa-numiţii „sfinţi verzi” ai acestora. Milioane de oameni lucrează la reconstrucţia ecosistemelor devastate. Alţii au preferat să plece pe sateliţii lui Jupiter şi Saturn, unde au creat o varietate de habitate, protejate de atmosferele inospitaliere cu ajutorul unor vaste corturi sau ascunse sub scoarţa aştrilor respectivi. Aici şi-au dat frâu liber imaginaţiei şi au pus în practică până şi cele mai fanteziste teorii ale geneticii. Însă pacea fragilă dintre Pământ şi colonii este ameninţată de ambiţia „exteriorilor”” de a se răspândi prin întreg Sistemul Solar şi de a grăbi evoluţia umanităţii. Romanul a fost nominalizat la Premiul Arthur C. Clarke în 2009.

Intrarea este liberă, iar înscrierea se face prin trimiterea unui mesaj la adresa paladin@editura-art.ro. Veți primi răspunsul printr-un email ce conține un voucher personal pentru achiziționarea romanului Războiul liniștit cu o reducere de 40% de pe site-ul Editurii Paladin.

Adresa