• „Omul înțelept nu pune la încercare nici femeia, nici paharul” - proverb persan

Clubul de carte Nordic Noir: „Te las să pleci”, de Claire Mackintosh

Clubul de carte Nordic Noir: „Te las să pleci”, de Claire Mackintosh

Miercuri 25 ianuarie, avem prima întâlnire a clubului de carte Nordic Noir din annul 2017. Am ales pentru această lună romanul Te las să pleci scris de britanica Claire Mackintosh, câștigător al Premiului Theakston Old Pelicular Crime Novel 2016 și bestseller Sunday Times. Te las să pleci a înregistrat în 2015 cele mai rapide vânzări pentru un autor debutant. A fost selectat pentru Richard și Judy Book Club și a obținut votul publicului pentru cel mai bun roman în selecția 2015.

„Un debut senzațional… o intensitate uimitoare care te prinde și nu-ți mai dă drumul. Răsturnări de situație care-ți taie răsuflarea.“ - Daily Mail

„Povestea e foarte convingătoare, mai ales că autoarea a fost ofițer de poliție. Cu un debut atât de bun ca acesta, ce au pierdut forțele de ordine a câștigat literatura polițistă.” - Sunday Mirror

Într-o fracțiune de secundă, existența Jennei Gray se transformă în coșmar. Singura ei speranță de a depăși momentul este să se îndepărteze de tot ce-i este familiar și s-o ia de la capăt.
Cu o nevoie disperată de a se elibera, Jenna se refugiază într-o căsuță uitată de lume pe coastele Țării Galilor, dar continuă să fie bântuită de temerile ei, de durere și de aminti-rile unei nopți cumplite de noiembrie care i-a schimbat viața pentru totdeauna.
Pas cu pas, Jenna întrezărește o șansă la fericire în viitorul ei. Dar trecutul o ajunge din urmă și consecințele pot fi devastatoare…

Clare Mackintosh a lucrat doisprezece ani în poliție, apoi a fost jurnalist independent și consultant social media. Este fondatoarea Festivalului de Literatură Chipping Norton. În prezent este scriitoare profesionistă și locuiește în Cotswolds împreună cu soțul ei și cei trei copii.
Clare Mackintosh este patroana Silver Star Society, o organizație caritabilă care oferă asistență mamelor cu probleme în timpul sarcinii.

Clubul de carte Nordic Noir este un bun prilej de a discuta despre cărțile poliţiste. Ţi-au plăcut? Nu ai terminat cartea? Ce ai vrea să citeşti? Aflăm împreună răspunsurile la aceste întrebări şi avem ocazia de a ne face noi prieteni cu care să împărtășim pasiunea lecturii.

Înscrierea se face pe e-mail la adresa teodora.ivan@edituratrei.ro.

Vă așteptăm!

Adresa