• „Timpul există ca toate lucrurile să nu se petreacă deodată în același timp” - Albert Einstein

Clubul de carte Nordic Noir: „Sumbru ca sufletul meu”, de Antti Tuomainen

Clubul de carte Nordic Noir: „Sumbru ca sufletul meu”, de Antti Tuomainen

Miercuri 24 februarie, sărbătorim Dragobetele cu un nou club de carte Nordic Noir. Povestim despre Sumbru ca sufletul meu, de Antti Tuomainen. Un titlu potrivit pentru 24 februarie :)

Tot atunci alegem şi cartea pe care o vom citi în luna martie.

Sumbru ca sufletul meu este o poveste despre o viaţă trăită în singurătate, despre promisiuni, preţul obsesiilor, costul răzbunării şi puterea dragostei. 

Scris într-un stil precis şi încărcat de frumuseţe, romanul este o interpretare modernă a tragediei greceşti, căci în esenţă vorbeşte despre iubire, dreptate şi izbăvire.

Scriitorul finlandez Antti Tuomainen (44 ani), a fost un copywriter apreciat înainte de a-şi face debutul literar, în 2007, ca autor de romane poliţiste.

De acelaşi autor, la Editura Trei a apărut Tămăduitorul, recompensat cu The Clue Award pentru Cel mai bun roman poliţist finlandez din 2011.

Clubul de carte Nordic Noir este un bun prilej de a discuta despre cărțile poliţiste scrise de autori scandinavi. Ţi-au plăcut? Nu ai terminat cartea? Ce ai vrea să citeşti? Aflăm împreună răspunsurile la aceste întrebări şi avem ocazia de a ne face noi prieteni cu care să împărtășim pasiunea lecturii.

Înscrierea se face pe e-mail la adresa teodora.ivan@edituratrei.ro.

Vă așteptăm!

Adresa