• „Sans élégance du coeur il n’y a pas d’ élégance” - Yves Saint-Laurent

Clubul de carte Nordic Noir: „Carieră malefică”, de Robert Galbraith

Clubul de carte Nordic Noir: „Carieră malefică”, de Robert Galbraith

Marți 30 august, povestim despre Carieră malefică de Robert Galbraith, pseudonimul sub care semnează J.K. Rowling seria de romane poliţiste care îl are în prim plan pe detectivul Cormoran Strike. Tot atunci alegem şi cartea pe care o vom citi în luna septembrie. 

Robin Ellacott primește un pachet misterios și descoperă îngrozită că înăuntru e un picior de femeie. Șeful ei, detectivul Cormoran Strike, e mai puțin surprins, dar cel puțin la fel de alarmat. În trecutul lui există patru oameni care, crede el, ar putea fi responsabili – și Strike știe că oricare dintre ei e capabil, pe termen lung, de cele mai cumplite acte de cruzime.

„O carte ce abundă în umor subtil, observații pertinente și inteligente… O plăcere s-o citești." - The Times

Carieră malefică este a treia carte din seria polițistă de mare success avându-l în centru pe detectivul Cormoran Strike. Chemarea cucului a fost publicată în 2013, iar Viermele de mătase în 2014.

Clubul de carte Nordic Noir este un bun prilej de a discuta despre cărțile poliţiste. Ţi-au plăcut? Nu ai terminat cartea? Ce ai vrea să citeşti? Aflăm împreună răspunsurile la aceste întrebări şi avem ocazia de a ne face noi prieteni cu care să împărtășim pasiunea lecturii.

Înscrierea se face pe e-mail la adresa teodora.ivan@edituratrei.ro.

Vă așteptăm!

Adresa