• „Marile lucruri sunt întotdeauna mici” - proverb chinezesc

Club de lectură Nemira #70 - „Corabia magiei”, de Robin Hobb

Club de lectură Nemira #70 - „Corabia magiei”, de Robin Hobb

La clubul Nemira cu numărul #70 vom povesti despre romanul Corabia Magiei, de îndrăgita Robin Hobb  - o fermecătoare aventură cu pirați, magie și corăbii vii, prima parte din seria CORĂBIILE ÎNSUFLEȚITE.

Clubul va avea loc în mansarda Cărturești Verona, pe 24 iunie, de la 19:00, alături de Marian Coman, coordonator al imprintului #Armada, și Alexa Florescu, PR & brand manager Nemira. 
#Bethere & #JoinTheArmada!

Lemnul-vrăjitor. Un lemn conștient. Cel mai prețios lucru din lume. Ca multe alte bunuri neprețuite din această lume, se găsește numai pe Tărâmul Ploilor Sălbatice.
Bingtown este un târg în care se aduc mărfuri exotice, dar și casa unei bresle de negustori faimoși pentru corăbiile lor vii – nave foarte rare, făcute din lemn-vrăjitor, ce se desăvârșesc atunci când se trezesc la viață și devin conștiente. Corăbiile vii sunt atât de scumpe, încât prețul lor poate fi plătit numai pe parcursul mai multor generații.
Pentru Althea Vestrit, corabia Vivacia este moștenirea ei de drept. Pentru nepotul ei mai tânăr, Kyle Haven, retras de la studiile religioase pentru a lucra pe corabie, Vivacia este o condamnare pe viață. 
Dar soarta navei și a familiei Vestrit ar putea ajunge în mâinile unui necunoscut: nemilosul căpitan Kennit, care vrea să preia puterea asupra Insulelor Piraților capturând o corabie vie și făcând-o să-l asculte. 

Adresa