• „Cu fiecare pagubă înveți ceva în plus” - proverb persan

Club de lectură #71 - seria „Transformarea”, de Justin Cronin

Club de lectură #71 - seria „Transformarea”, de Justin Cronin

La clubul Nemira cu numărul #71 vom povesti în septembrie despre primele două volume apărute în seria Transformarea, de Justin Cronin: Transformarea & Cei doisprezece.

Clubul va avea loc în mansarda Cărturești Verona, pe 30 septembrie, de la 19:00, alături de Marian Coman, coordonator al imprintului #Armada, și Alexa Florescu, PR & brand manager Nemira. 
#Bethere & #JoinTheArmada!

„Citiți această carte și toată lumea obișnuită va dispărea.” STEPHEN KING

Proiectul NOE, un experiment secret, o ia razna în clipa în care se răspândește din greșeală un virus care transformă ființele umane în altceva – ceva ucigător, ceva indestructibil. Amy, o fetiță de șase ani, supusă și ea experimentului, e salvată de un agent FBI, împreună cu care fuge în munți, departe de lume și de urmările dezastruoase ale Proiectului NOE. Transformarea imaginează o lume credibilă, dominată de frică și de nevoia de supraviețuire. E foarte posibil ca soarta omenirii să fie în mâinile unei fetițe. Mizând pe o viziune ambițioasă și pe un stil puternic, romanul lui Justin Cronin spune o poveste tulburătoare despre catastrofă și supraviețuire, despre sacrificiu și speranță.

În Transformarea, Justin Cronin arată o lume greu de uitat, modificată total de un experiment guvernamental scăpat de sub control. În această apocalipsă provocată de oameni, trei străini înfruntă haosul: Lila, doctor și în curând mamă, Kittridge, o legendă care a supraviețuit masacrului de la Denver, și April, o adolescentă care se străduiește să își ajute fratele să rămână în viață, printre ruinele lumii vechi. Peste o sută de ani, Amy și ceilalți se luptă pentru salvarea speciei umane, fără să știe că regulile s-au schimbat, că dușmanul a evoluat și că o nouă facțiune pregătește un viitor chiar mai rău decât extincția oamenilor.

„Un super-thriller literar!“ New York Times

Adresa