• „Să-ți cauți fericirea zilnic” - proverb din Egiptul antic

Club de lectură #66 - „Omul de cretă”, C.J. Tudor

Club de lectură #66 - „Omul de cretă”, C.J. Tudor

La clubul Nemira cu numărul #66 vom povesti despre un thriller recomandat de Stephen King: Omul de cretă, de C.J. Tudor. Clubul va avea loc în mansarda Cărturești Verona, pe 25 februarie, de la 19:00.

#Bethere & #JoinTheArmada!

„Dacă vă plac cărțile mele, o să vă placă și asta.” (STEPHEN KING) 

Nu răscoli amintirile copilăriei dacă știi că ascund secrete întunecate...  În 1986, Eddie și prietenii lui își petrec zilele mergând cu bicicleta printr-un orășel englez mereu adormit, în căutare de aventuri. Omuleții de cretă pe care-i desenează peste tot sunt codul lor secret. Dar atunci când unul dintre aceste desene îi conduce la un cadavru dezmembrat povestea se schimbă definitiv. În 2016, Eddie crede că a lăsat totul în urmă. Dar apoi el și prietenii lui primesc un mesaj misterios și trecutul se întoarce la viață mai periculos ca niciodată.

„Cu adevărat hipnotic, Omul de cretă este un roman ca un coșmar, unul care îți accelerează pulsul și îți îngheață sângele în vine.” (A.J. FINN) 

„O carte care vă va aminti de IT: povestea la persoana întâi, alternarea dintre trecut și prezent și capitolele care se termină în suspans. Un roman care surprinde inteligent atmosfera insulară și ușor sinistră a unui orășel de provincie. Copiii din anii ’80 vor fi cuprinși de nostalgie.” (Kirkus Reviews

Adresa