• „To speak about everything, to say everything, is the act of a silent man” - Anonim

Club de lectură #62: „It”, de Stephen King

Club de lectură #62: „It”, de Stephen King

La sfârșit de septembrie, te așteptăm să povestim despre IT, considerat a fi cel mai bun roman al lui Stephen King! :) Clubul de lectură cu numărul #62 va avea loc în mansarda Cărturești Verona, pe 24 septembrie, de la 19:00. #Bethere!

O MAGNIFICĂ ODISEE A TERORII DE LA MAESTRUL GENULUI HORROR. ROMAN ECRANIZAT DE WARNER BROS ÎN 2017. 

Derry, din Mâine, este un orăşel de provincie înspăimântător de familiar oricui, numai că aici chiar se petrec lucruri cu adevărat înspăimântătoare. 

Şapte adolescenţi s-au confruntat direct cu aceste lucruri. Iar acum trebuie să se întoarcă şi să-şi respecte promisiunea făcută cu 28 de ani în urmă: să prindă creatura care vânează din nou copiii oraşului. Amintirile lor îngrozitoare despre vară când totul s-a schimbat îi vor ajuta să vâneze la rândul lor monstrul mascat în clovn care ademeneşte cu baloane, castane coapte şi covrigei. 

„Lumea copiilor se prelungeşte într-un imperiu al fricii, căci răul absolut, oroarea fără nume nu poate fi învinsă decât de iubire şi prietenie. Un roman care reda o altă dimensiune a spaimei, dar şi o poveste magnifică despre prietenie. King a scris o capodoperă.” (People) 

Adresa