• „Pentru că fiinţele puternice şi irezistibile sunt întotdeauna tolerante, răbdătoare şi înţelegătoare” - Alexandru Paleologu

Club de carte Nordic Noir

Club de carte Nordic Noir

Marți, 12 decembrie, la ultima ediție din acest a Clubului de carte Nordic Noir, vorbim despre Adevărata poveste a nasului lui Pinocchio, de Leif G.W. Persson, al treilea roman din seria Inspectorul Evertbäckström.

Inspectorul-șef Evert Bäckström se ocupă de un caz neobișnuit.

Să găsească un suspect în cazul uciderii lui Thomas Eriksson – celebru avocat al mafiei – nu e greu, dar să scurteze lunga listă a celor care îl voiau mort este aproape imposibil. 

„Leif G.W. Persson este un povestitor extrem de inteligent, capabil, pe de o parte, să-i facă pe cititori să se amuze copios și, pe de altă parte, să se înfioare citind descrierile tăioase și critice ale societății contemporane.” – Skanska Dagbladet

Clubul de carte Nordic Noir este un bun prilej de a discuta despre cărți. Ţi-au plăcut? Nu ai terminat cartea? Ce ai vrea să citeşti? Aflăm împreună răspunsurile la aceste întrebări şi avem ocazia de a ne face noi prieteni cu care să împărtășim pasiunea lecturii.

Înscrierea se face pe e-mail la adresa teodora.ivan@edituratrei.ro.

Vă așteptăm!

Adresa